News

Product News : High tech verwarming voor hypermoderne hoogbouw TVH

De TVH Group, de Belgische multinational in logistieke machines en onderdelen, bouwt aan een innovatief logistiek centrum in Waregem. Molimex-therm werd gekozen als hvac-leverancier en zal een ultramodern, energie-efficiënt verwarmingssysteem leveren als antwoord op de strenge eisen van de bouwheer. Het zal een systeem leveren dat bestaat uit 20 ultramoderne Reznor RHeco® luchtverhitters. Daarnaast worden Sabiana watergevoede stralingspanelen, 800 meter lang, geïnstalleerd...

Read more...

Case Study : Reznor verhoogt comfort en verlaagt kosten in de evenementensector

De First Direct Arena Leeds is een entertainmentlocatie waarin muziek, entertainment, conferenties en sportevenementen worden gehouden. Door het hoge voetgangersverkeer en de grote deuren, ondervond het gebouw tocht, koude luchtstromen en verlies van geklimatiseerde lucht. Luchtgordijnspecialist Reznor bood een oplossing die de temperatuur voor personeel en bezoekers aangenamer maakte en daarbij de bedrijfskosten verminderde.

Read more...

Case Study : Een warm welkom bij Porter & Rye dankzij AC luchtgordijn

Toen Porter & Rye hun nieuwste eerstekeus steakrestaurant in Glasgow openden, verkoos eigenaar Kained Holdings een natuurlijke, rustieke look. Maar de koude lucht die elke keer wanneer de deur werd geopend binnenstroomde, stond niet op het menu. Reznor werd gevraagd een hvac-oplossing te leveren die tocht vermijdt en zorgt voor een aangename omgevingstemperatuur voor de klanten.

Read more...

Case Study : Veilig en comfortabel verwarmen in feestzaal Château de Resteigne

Château de Resteigne is een gerenommeerde feestlocatie in het pittoreske Tellin in Luxemburg. Tot het domein van vijf hectare behoren een binnenplein, een tuin, salons, zalen, en hotelkamers. De oudste delen van het kasteel dateren van de twaalfde eeuw. De uitbaters beslisten om een grote schuur om te bouwen tot een feestzaal met projectoren en een moderne klank- en lichtinstallatie. Er vinden evenementen plaats met een maximale bezetting tot 800 personen. Molimex-therm kreeg via Chauffage Frédérick het verzoek om een gepast verwarmingssysteem te leveren voor deze hoge, open ruimte met houten gewelven en stenen muren.

Read more...


Pages